Schuur Westerwijtwerd

Schuur Westerwijtwerd

In Westerwijtwerd staat een charmante authentieke boerderij. Hierbij stonden twee aaneengesloten schuren, qua ontwerp geheel los van de boederij. De bewoners willen een schuur welke aansluit bij de vormgeving van hun boerderij.

De nieuwe schuur krijgt een zwart houten afwerking, waarin net als de woning witte kozijnen zijn geplaatst. Deze kozijnen zijn voorzien van roeden. Het dak van de schuur wordt bekleed met een rode pan en krijgt een wolfseind. Wat de schuur minder massaal doet lijken.

De schuur bestaat uit een begane grond met een verdiepingsvloer, die te betreden is via een vaste trap. In de schuur worden geen wanden geplaatst, daarom is hier een staalconstructie toegepast.

 

Al een vroeg stadium is de constructeur betrokken geweest bij het ontwerpproces. Hierdoor zorgen wij ervoor dat de opdrachtgever gelijk op de hoogte is van de bijbehorende constructie.